dilluns, 22 de novembre del 2010

Grau en veterinària

El passat dia 13 de novembre en la VIII Matinal d'Evolució Humana se'ns va informar a tots els professors assistents de la pròxima implantació del grau en veterinària en la Universitat de València.

Mª José Lorente ens va sol·licitar que passàrem una enquesta als nostres alumnes de 4t d'ESO i 1r i 2n de batxillerat per tal de conèixer quin és l'interès dels estudiants en aquesta titulació.

Difundim aquesta enquesta per tal que, si podeu, la passeu en els vostres instituts i envieu el full de resultats obtinguts, abans del dia 30 de novembre, per fax al núm. 963983200 o per correu electrònic a futura@uv.es .
Gràcies anticipades per la vostra col·laboració.



2 comentaris:

Alberto Ibáñez i Mezquita ha dit...

Que gran notícia! Gràcies per infornar-nos sempre! Res, malgrat que la crisi econòmica puga semblar no sér el moment adient, hem de continuar lluitant junt a les ong's que demanen una Veterinaria Pública. Al capdavall tots forme part d'un Univers,no?

Carmen Garcia ha dit...

Em pareix genial!! malgrat que jo no haja pgut accedir a fer una carrera universitária,pero m'alegre.Com aneu per allá? si puc aniré a la festa de nadal del broch i llop.crec que es el 22 no?
petonets a vosaltres i a enrique =)