dimecres, 9 de desembre del 2009

L'evolució en el Club de Debat de l'UJI.

ÚLTIMA HORA:
AJORNAT EL CLUB DE DEBAT JAUME I SOBRE EVOLUCIÓ I BIODIVERSITAT, AVUI

La Universitat Jaume I organitza el proper dilluns 14 de desembre una sessió del Club de Debat, que es celebrarà sota el títol "Evolució i biodiversitat, avui".
L’acte tindrà lloc a la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la Universitat, en el carrer Cavallers, 1 de Castelló a les 19.00h.

En el debat participaran Fernando Jiménez, periodista i divulgador científic; Pilar García, Catedràtica del Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural de l’UJI; Rosario Gil, Institut Cavanilles de Biodiversitat de la Universitat de València i Sergi Meseguer, Investigador del Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural de l’UJI. La subdirectora de Radio Castellón –Cadena Ser, Elena Rincón, actuarà de moderadora.
El Club de Debat, organitzat des de l’any 2000 pel programa Campus Obert, pretén ser un espai de reflexió, un lloc on confrontar idees mitjançant el diàleg i intentar trobar solucions o vies d’acord a problemes socials, culturals o polítics.
El nostre company de departament, Sergi Meseguer, participa en el debat, us convidem a assistir. Segur que aprendrem tots molt del que es puga comentar en la sessió.