diumenge, 17 de maig del 2009

Enhorabona als nostres alumnes.

El passat 13 de maig es va fer entrega en la UJI de Castelló dels premis de la Fase local de les Olimpíades de Biologia, Física, Química, Matemàtiques i Economia. L'acte va tindre lloc en la Sala de Graus de la Facultat de Jurídiques.
Va resultar un acte entranyable. Presidint la taula estaven Leonor Lapeña Barrachina, Vicerectora d'estudiants, Antoni Gil Trilles, Coordinador de les proves d'accés a l'universitat, un representant dels patrocinadors, una representant de l'ajuntament i una representant del Consell d'estudiants de la UJI.
Volem destacar la voluntat dels alumnes participants per presentar-se a aquestes proves en un curs complicat com és el de segon de batxillerat.
En els parlaments es va remarcar que aquests alumnes no són sols brillants sinó també amb capacitat de sacrifici i d'esforç i per tant es mereixen aquest reconeixement.
Lluís Usó va rebre el primer premi de l'Olimpíada de Física i Javier Pitarch el tercer premi de l'Olimpíada de Biologia.
Enhorabona als alumnes premiats i a tots els alumnes participants.
Us fiquem l'enllaç en el que Rafa Mollà, de l'IES Politècnic, ha penjat un vídeo de l'acte.
També fiquem l'enllaç de les FOTOS OFICIALS.

Lluís Usó i Javier Pitarch amb la directora Lucía Adsuara, el cap d'estudis Josep Usó, Llorenç Monferrer professor de Física i Pilar Safont professora de Biologia.

Entrega del premi de la Fase Nacional de Física a Lluís Usó en la Universitat de Navarra.