diumenge, 11 de maig del 2008

Comentant la matinal.

"El estudio de la evolución no es una cosa opcional, es una necesidad."

Amb aquestes paraules de Mª José Lorente vam començar el dissabte la IV Matinal de l'Evolució en València. Vam escoltar tres conferències i el debat posterior que com els altres anys va estar molt interessant.

La primera conferència "Biologia del sex-appeal" va ser a càrrec d'Ester Desfilis que ens va parlar de com elegim parella els humans.
La segona "Biologia evolutiva de l'envelliment" a càrrec de Fernando González-Candelas va tractar sobre l'envelliment i l'evolució.
En la tercera, "Biologia del poder", Adolf Tobeña ens va parlar de la bioquímica de l'èxit i del fracàs. Va fer referència al seu llibre "Cerebro y poder".
Els torns de paraules i el col·loqui final van aportar noves idees i noves visions.

Juli Peretó ens va informar de tot el que estan preparant per la celebració de l'any Darwin. Conferències, exposicions itinerants, concursos de redacció escolar ... Estarem pendents del programa i anirem informant.
Tambè ens va comentar que al juliol es publicarà el llibre "La lluita per la vida" en la col·lecció Breviaris de les PUV.

Seré sexi?

FOTO: Miguel A. Castaño Ortega

PD. Si al llegir el text d'Ester Desfilis veus que no tens cap dels trets que atrauen sexualment al personal no desesperes, la bellesa està en l'interior, o no?.

1 comentari:

Sergio Mestre ha dit...

Gracias por vuestro resumen. Me resultó imposible asistir.