divendres, 8 de febrer del 2008

Descobrix la Terra a través de la Geologia i les seues Ciències.

Avui ha començat en el Planetari de Castelló el curs "Descobrix la Terra a través de la Geologia i les seues Ciències". És la sisena edició d'aquestes jornades que reuneixen en un cap de setmana a professores, professors i altres homínids interessats en aprendre un poc més.
Aquest any es farà un record especial als professors Eduardo Boscà Casanoves i Antimo Boscà Seytre.
Manuel Canseco i Vicent Ginés, del Cefire de Castelló, són els coordinadors d'aquestes jornades. També col·labora el grup Guix amb Andrés Santos com a principal implicat.
Aquest any la conferència inaugural "En un lloc del Caucas..." ha estat a càrrec de Yolanda Fernández Jalvo que ens ha parlat del corredor del Caucas i dels seus treballs en el jaciment de Azokh en Armènia. Us enllacem el programa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tots i gràcies per confiar.
Es un blog molt interesant, ja saps que jo no soc molt de ciencies. Però salvar la terra es molt important, i cosa de tots! No res, més donar anims i espere que el blog seguisca i animar a la gent que participe. Abraços a tots!

Sənə Əjdaha Lazımdı? ha dit...

Azokh no está en Armenia, pero en Nagorno Karabakh que pertenece de jure a Azerbaiyán. Al menos digalo Rep. de NK. Pero armenia..