diumenge, 11 de febrer del 2007

Conferències en el Planetari de Castelló.

El cap de setmana pròxim, els dies 16,17 i 18 de febrer, es faran en el Planetari de Castelló unes conferències i uns tallers organitzats pel CEFIRE de Castelló dins del curs "Descobreix la Terra a través de la geologia".

Els títols de les conferències són:
“La Paleontologia en els Museus: dels gabinets privats al gaudiment social dels fòssils”. Luís Alcalá Martínez. Paleontòleg i director de la Fundació Conjunt Paleontològic de Teruel-Dinópolis.
“Històries del passat: Paleontologia i Geologia al Cosmo-Caixa de Barcelona”. Marta Solsona Masana. Departament d'Estratigrafia i Paleontologia. Universitat de Barcelona. Geòloga de la Fundació Cosmo-Caixa.
“L'estudi de les Empremtes de Dinosaures i les seues aportacions al coneixement de la seua Paleobiologia”. Carlos Martínez Pérez. Departament de Geologia. Universitat de Valencia.
“La Cristal•lografia, eixa pedra en què entropessen els amants de la Mineralogía”. Luis E. Ochando Gómez. Professor titular de Mineralogia de la Universitat de València i especialista en Gemmologia.
“El professor Daniel Jiménez de Cisneros”. Juan Miguel Casanova, Professor de Geologia de l’IES de Benaguasil.
“Grans fites en la història dels mamífers”. Soledad De Esteban Trivigno. Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biología Evolutiva. Àrea de Paleontologia. Universitat de València.
“L’evolució cultural dels grups humans: del Magdalenià final al Neolític antic a Castelló”. Francesc Gusi Jener i Carme Olària Puyoles. Centre d'investigacions arqueològiques de la Diputació de Castelló.

1 comentari:

Guillermo Rubert ha dit...

Ja sabeu que jo aniria pero el pròxim cap de setmana estan els eslovacs ací i no podre anar. De totes formes anime a que vagen tots aquells que puguen perque segur que aqueste conferències són molt interesants.